design, hel trädgård

DESIGN AV NATURNÄRA TRÄDGÅRD MED PLATS FÖR ODLING OCH LEK, RÖDÖN

Maj, 2021. Genom att ta hjälp med design ville denna kund skapa en vacker trädgård med plats för odling, avkoppling och lek. Ett förslag med form och funktion har tagits fram och kunden väljer växter själv.

NATURINSPIRERAD OCH MODERN TRÄDGÅRD MED VACKER UTSIKT, ARBOGA

Juni 2020. Denna trädgård ligger intill skogen med utsikt över åkrar och ängar. Kundens önskemål var ett designförslag för en naturinspirerad trädgård med plats för odling i växthus och pallkragar, gräsyta för barnens lek, pergola, fruktträd, uteplatser, damm och eventuellt en framtida pool. Den vackra utsikten bibehölls och vindskydd skapades med buskar.

MODERN TRÄDGÅRD PÅ LITEN YTA, TÄBY

Maj, 2020. Denna kund önskade ett designförslag för en modern och ombonad trädgård med plats för morgonkaffet och barnens lek. Familjen önskade insynsskydd,  plats för odling och önskade optimera tomtytan på bästa sätt då en stor del av ytan består av slänter.

STILREN TRÄDGÅRD, UPPSALA

    Augusti, 2019. Denna kund önskade ett designförslag för sin trädgård i minimalistisk stil med förslag på utformning och placering av funktioner och planteringsytor. Kunden väljer växter själv. 

Stäng meny
×